Teknoloji

Yeni Avatar Oyunu Hakkında Bilgiler Sızdı

ScriptLeaksR6’nın yeni Avatar oyunu hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde birinci ve üçüncü şahıs bakış açısıyla iki sahne gördükten sonra, Avatar: Pandora’nın Sınırları Bizi şaşırtmayacak yeni detaylar sızdırıldı. Detaylar burada.

Massive Entertainment tarafından Ubisoft, LightStorm ve Disney iş birliğiyle geliştirilen Avatar: Frontiers of Pandora, merakla beklenen oyunların ortasında. 2021 yılında duyurulan ve bizi gezegenin hiç görmediğimiz kenarlarına taşıyacak olan oyunda bir Na’vi olarak hem keşfedeceğiz hem de RDA güçleri ile birlikte çaba sarf edeceğiz.

Henüz çıkış tarihi bilinmeyen Avatar: Frontiers of Pandora için ScriptLeaksR6 tarafından iki yeni ekran görüntüsü sızdırıldı. Şimdi ise başka farklı detaylar sızdırıldı.

Yeni Avatar Oyunu Ubisoft Geleneğini Sürdürecek

Aynı kullanıcının gönderisine bakılırsa gerçek parayla satın alınabilecek Season Pass, Welcome Pass ve oyun içi kredi paketleri olacak. Bunların dışında Far Cry oyunlarına benzediği söylenen online kooperatif eki de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kullanıcının Avatar: Frontiers of Pandora ile ilgili sızıntıları, oyunun yakında ön sipariş verilebileceğini söylemesiyle başladı. Kısa bir süre sonra iki ekran görüntüsü paylaşıldı. Bir önceki paylaşımında kapsamlı bilgiler vermişti, ScriptLeaksR6. Öyle ki karakterimizi özelleştirip yeteneklerini geliştirebildik ve ekipman ve silah üretim sistemi onaylandı. Kullanabileceğimiz silahların başında ise yaylar, mızrak atıcılar ve saldırı tüfekleri yer alacak. Oyunda hava savaşları da olacakken ejderha benzeri yaratığımızla gökyüzünde süzülebileceğiz ve uzak bölgeleri keşfedebileceğiz.

Avatar: Frontiers of Pandora’nın 2022’de vizyona girmesi planlansa da 2023-2024 mali yılında ertelenmesi bekleniyor.

golova-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu